Nemzetközi foci

Két kulcsjátékosa nélkül kezdi a bajnoki hajrát a Real Madrid

Bale és Carvajal is megsérült.

Friss:

Sérülés miatt nem léphet pályára a Villareal ellen a Real Madrid klasszis szélsője, Gareth Bale. A 26 éves walesi játékos kisebb lábsérülés miatt nem lehet ott a szerdai bajnokin, Zinédine Zidane vezetőedző azonban bízik benne, hogy a hétvégi, Vallecano ellen már visszatérhet a pályára.

Korábban írtuk

A spanyol AS cikke szerint megsérült Daniel Carvajal, a spanyol élvonalbeli Real Madrid válogatott jobbhátvédje. A 24 éves játékost a Getafe elleni bajnoki 52. percben kellett lecserélni, hétfőn pedig már külön edzett társaitól. Az AS szerint Carvajal túlterheltségre panaszkodott, és várhatóan a Villarreal elleni szerdai bajnoki mellett a szombati, Rayo Vallecano elleni derbit is kihagyja. A jövő keddi, Manchester City elleni Bajnokok Ligája-elődöntőn viszont már ott lehet a pályán.
Zinédine Zidane irányítása alatt Carvajal tizenkilenc tétmérkőzésből tizennégyszer kezdő volt, így kijelenthető a francia szakember kulcsfiguraként tekint a jobb bekkre. A Real Madrid szerdán 22 órától fogadja a Villarrealt, szombat 16 órától pedig a Rayo vendégeként lép pályára.

Olvasói sztorik