Nemzetközi foci

Így bukja el a Leicester City a bajnoki címet?

A Rókák gólvágója, Jamie Vardy kétmeccses eltiltást kaphat a hétvégi piros lapja után.

Két meccsre eltilthatja az angol szövetség (FA) Jamie Vardy-t, a listavezető Leicester City gólvágóját, aki piros lapot kapott a West Ham elleni vasárnapi bajnokin, majd durva szavakkal illette Moss játékvezető döntését.
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Jamie Vardy-t két sárga lappal állították ki a hétvégén, a másodikat egy erősen véleményes műesés miatt kapta, ami nagy felháborodást okozott a támadónál és egész Angliában. A Premier League éllovas Leicester City tíz emberrel végül 2-2-s döntetlent játszott a West Hammel, majd miután a Tottenham 4-0-ra legyőzte idegenben Stoke City-t, a Rókák már csak öt ponttal vezetik a tabellát.
Négy fordulóval a vége előtt keményen érintheti a Leicester City-t az FA döntése, amelynek értelmében a 22 találatnál járó Vardy-t két meccsre eltilthatják piros lapja, illetve heves reklamációja miatt. A Leicester vasárnap a Swansea-t látja vendégül, majd egy héttel később a Manchester United otthonába látogat – erről a két fontos összecsapásról hiányozhat az angol válogatott csatár.

Olvasói sztorik