Nemzetközi foci

Schmeichel: bedrogozott játékvezető fújt a Leicester City ellen?

Lejárató hadjárat indult Jon Moss ellen, akinek a Leicester City-West Ham United 2-2-re végződő angol bajnokin több kétes ítélete is akadt. A z éllovas Jamie Vardy révén gyorsan vezetést szerzett, majd a második félidőben egy kontra végén láthatóan sokkal gyorsabb volt ellenfelénél, Ogbonnánál, aki előbb visszarántotta, majd el is gáncsolta őt. A játékvezető azonban tizenegyes helyett műesésért sárga lapot adott Vardynak. Ez volt neki a második, így villant a piros is, és várhatóan automatikusan eltiltás is vár rá.

Az emberelőnyben játszó West Hamnek ezután Moss befújt egy meglehetősen kétes tizenegyest, amit értékesítettek is a vendégek, majd egy szenzációs góllal a vezetést is átvették. Az igazsághoz tartozik, hogy a végén a Leicester is kapott egy büntetőt, amit be is lőttek a hazaiak, így 2-2 lett a vége.


Leicester City 2 – 2 West Ham All Goals and… by ViralDailyTV

A Twitteren és egyéb közösségi oldalakon komoly támadást indítottak a játékvezető ellen, mondván, nem akarják a Premier League vezetői, hogy egy kis csapat legyen a bajnok. A Leicester-kapus, Casper Schmeichel édesapja, a Manchester United korábbi legendája, Peter Schmeichel egyenesen azt posztolta a Twitteren, hogy biztosan be van drogozva a játékvezető.

Olvasói sztorik