Nemzetközi foci

Mourinho a Manchester Unitedhez viszi Higuaínt

Elszólta magát a portugál: biztosan ő lesz a MU edzője.

José Mourinho azt mondta szűk baráti körben, illetve a Paris Saint-Germain vezetőinek jelenlétében, hogy cimborák nyártól biztosan ő lesz a Manchester United vezetőedzője, ráadásul odacsábítja Gonzalo Higuaínt – írja a Sunday People hasábjain Tom Hopkinson.

A Napoli 28 éves argentin válogatott támadója már 32 gólnál jár ebben a szezonban, ezért körülbelül 95 millió fontot kérnének érte, de már csak két év van hátra a jelenlegi szerződéséből, ezért az összeg valószínűleg 70 millióra csökken.

A jelek szerint tehát Louis van Gaalt nem menti meg, hogy bejutottak az FA Kupa elődöntőjébe, hiszen a háttérben Mourinho már az igazolásokon dolgozik, és ha hinni lehet a hírekben, Higuaín mellett a Benfica fiatal középpályása, játékmestere, Renato Sanches is érkezik.

A portugál menedzsert másodszor tavaly decemberben menesztették a Chelsea kispadjáról, de ellentétben a 2007-es első alkalommal, a szerződésbontás most nem tartalmazott olyan záradékot, amelyben megtiltották neki, hogy a következő szezonban egy másik angol klubnál tevékenykedjen.

Olvasói sztorik