Nemzetközi foci

Cuadrado mégsem tér vissza a Chelseahez?

Antonio Conte szeretné visszarendelni a kolumbiai szélsőt, de a játékos döntése keresztülhúzhatja a számításait.

Mióta kiderült, hogy Antonio Conte lesz nyártól a Chelsea vezetőedzője, az angol lapok szinte készpénznek vették Juan Cuadrado visszatérését a londoni együtteshez. Az olasz mester már Juventus-edzőként is szerette volna megszerezni a szélvészgyors dél-amerikait, és mivel Cuadrado játékjogát jelenleg a Chelsea birtokolja, és csak kölcsönben szerepel a torinói óriásoknál, az egyik legbiztosabb nyári érkezőként kezelték a mikrofonfrizurás kolumbiait.

Cuadrado döntése viszont megváltoztathatja a helyzetet, a 28 éves játékos ugyanis boldog és mindenáron maradni akar Torinóban, hiszen mint mondta, a Juventust most már a családjának tekinti, az olasz rekordbajnoknál pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy végleg megvásárolják a szezonban remek formában futballozó középpályást. Nem vitás persze, hogy a végső döntés a Chelsea kezében van, de kérdés mennyire lenne szerencsés egy kedvtelen játékost visszarángatni a csapathoz…

Ráadásul a Juve által ajánlott 25-30 millió euró körüli összeg nagy segítség lenne a Kékek más célpontjainak leigazolásában. A Tuttomercato szerint a londoniak már fel is vették a kapcsolatot Javier Pastoréval, a PSG középpályásával, akihez nem ragaszkodnak különösebben a francia fővárosban, így az argentin könnyebb átigazolási célpontnak tűnik Cuadradónál.

Olvasói sztorik