Nemzetközi foci

Dybala szívesen játszana együtt Messivel

De a Barcával szóba hozott csatár boldog a Juventusnál, ezért alternatív megoldást javasol.

Paulo Dybala kirobbanó formában játszik az idei szezonban, minden sorozatot figyelembe véve már 18 gólnál jár Juventus-mezben, ráadásul úgy, hogy már több mérkőzést, így a Bayern München elleni kieséssel végződő BL-nyolcaddöntő visszavágóját is kihagyni kényszerült sérülés miatt. Nem véletlen tehát, hogy a nyáron a Palermótól 40 millió euróért Torinóba érkező játékost több európai sztárklubbal, például a Barcelonával is szóba hozták.

Korábban a katalán csapat sztárja, Lionel Messi is dicsérte fiatal honfitársát, és hozzátette, a válogatotton kívül is szívesen szerepelne egy csapatban Dybalával. Az ötszörös aranylabdás játékos alighanem arra gondolt, hogy pár éven belül a spanyol sztárcsapatnál futballozhatnának együtt, Dybala viszont csavart egyet az ötleten, és más megoldást javasolt:

– Természetesen hízelgő más klubok érdeklődése, de boldog vagyok Torinóban. Nyáron is voltak más ajánlataim, de én ide akartam igazolni, nekem azzal, hogy Juventus-játékos lehetek, tényleg egy álmom vált valóra. Messi szavai különösen jól esnek, ő az egyik példaképem, olyan dolgokra képes a pályán, amiket senki más nem tud megcsinálni. Nagy örömmel játszanék együtt egy ilyen kaliberű játékossal klubszinten is, így mivel Ronaldinho már nem aktív, azt szeretném, ha Messi csatlakozna a Juventushoz – árulta el Dybala a Corriere della Serának.

Lionel Messi 13 éves kora óta a Barcelona csapatánál játszik, és igen valószínű, hogy karrierje végéig a katalánoknál marad, így egy ilyen váltás szinte biztosan kizárható, úgy tűnik viszont, hogy Dybalát sem lesz könnyű elcsábítani az olasz rekordbajnok Juventustól.

Olvasói sztorik