Nemzetközi foci

Ezért volt csak csere Lewandowski a Benfica ellen

A Bayern csatára autóbalesetet szenvedett.

Nem taktikai okokból és formahanyatlás miatt ült a cserepadon Robert Lewandowski a Benfica ellen 2-2-re végződő Bajnokok Ligája meccsen, hanem azért, mert karambolozott a múlt hét végén.

Senki sem értette, hogy miért nem játszik a szezonban 42 tétmérkőzésen 36 gólt szerző csatár, akik a BL-sorozatban 14 meccsen 8 találatot jegyzett eddig. A sajtó érdeklődésére Matthias Sammer sportigazgató, azt mondta, taktikai okokból nem szerepel a portugál rivális elleni negyeddöntő visszavágóján a klasszis a kezdő csapatban.

Sokan arra gondoltak, hogy Lewandowski a legutóbbi három meccsén nem volt eredményes, ezért küldte a kispadra Josep Guardiola vezetőedző, és csak csereként kapott lehetőséget a 84. percben.

Azonban nem ez volt a valós indok. A Bild úgy tudja, a titokzatos ügyre a lengyel futballsztár hazájában egyik legismertebb televíziós csatornának számító Sport1 derített fényt. Információi szerint vasárnap München közelében történt az autóbaleset a Bayern München ászával, akinek a kocsijába belehajtottak, s 25 ezer eurós (7,8 millió forintos) kár keletkezett.

forrás: blikk.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik