Nemzetközi foci

Szörnyű átok: Ibra örökre lemondhat a BL-győzelemről?

Kapcsolódó cikkek

Kedd este a PSG kikapott a Manchester Citytől, így 2-3-as összesítéssel elbúcsúzott a Bajnokok Ligája idei küzdelmeitől. A párizsiak legnagyobb sztárja, Zlatan Ibrahimovic már korábban bejelentette, hogy a szezon végén elhagyja a francia fővárost, de a hírek szerint még ő sem tudja, hol folytatja pályafutását. A svéd klasszisnak a BL-arany még hiányzik az éremgyűjteményéből, és a City elleni kudarc után valószínűleg álom marad számára, hogy megnyerje a legrangosabb európai kupasorozatot.
A világ futballjának egyik legnagyobb egyénisége igazán pechesnek érezheti magát, hiszen korábban már több Bajnokok Ligája elsőséget elhódító csapatban is futballozott, de ebben a tekintetben, mindig rossz volt az időzítése. Ibra játszott korábban az Ajaxban, az Interben, a Juventus,a Barcelonában és a Milanban, de a milánói kék-feketék és a katalánok sem abban a szezonban értek fel a csúcsra, amikor Zlatan is a csapatban volt, tehát kijelenhetjük, szörnyű átok ül a svéd csatáron.

Ibrahimovicot leginkább a Manchester Uniteddel boronálják össze a jövőt illetően, és a Vörös Ördögök utóbbi szezonjait nézve meglepő lenne, ha éppen az MU-val nyerne Bajnokok Ligáját. Ha pedig Zlatan Kínát és a temérdek pénzt választja, akkor nincs is miről beszélni, és a svéd csatlakozik azokhoz a klasszisokhoz, akiknek hiányzik a BL-cím a trófeagyűjteményéből…

Olvasói sztorik