Nemzetközi foci

Van Gaalt és a Unitedet is kritizálta Nani

Az ex-manchesteri játékos keményen nekiment a holland edzőnek.

Az egykori Manchester United játékos Nani azt állítja, hogy Louis van Gaal sok játékost nem tisztelt az Old Traffordon, és úgy kezelte őket, mint a gyerekeket.

Nani a nyáron hagyta el a klubbot, és a török Fenerbahcéhoz szerződött 4.25 milló fontért.

-Nem igazán adott nekem lehetőséget az előszezonban az edző, én voltam az a játékos, aki a legkevesebb időt töltötte a pályán, egyáltalán nem éreztem a bizalmat – mondta a portugál játékos a Sunday Timesnak.

– Van Gaal és az asszisztense úgy kiabált velünk, mintha tizennyolc éves gyerekek lennénk. Azt hiszem nem így kellene bánni a játékosokkal, hiszen én is profi vagyok, minden nap keményen edzek, és minőségi munkát végzek a tréningeken.

Nani arra is kitért, miben változott meg a klub, amióta Sir Alex Ferguson elhagyta őket.

– A jelenlegi Manchester United az nem az igazi Manchester United. Minden tiszteletem a játékosoké, de a személyiségük és a mentalitásuk teljesen más. Egy teljesen új éra kezdődött a Vörös Ördögöknél. Ezelőtt szinte csak nagy nevek, tapasztalt játékosok voltak a Unitednél, akik oly sok éven keresztül méltóképpen képviselték a klubot. Jelenleg azonban olyan emberek játszanak ott, akiknek talán ez az első évük profiként, vagy ez az első szezonjuk a Premier Leagueben. Teljesen új minden.

Olvasói sztorik