Nemzetközi foci

Kucka szerint ezért kapott ki tegnap este a Milan

A milánóiak középpályása nagyon dühös volt, és elmondása alapján győzelmet érdemelt volna a csapata a Juventus ellen.

A Serie A tegnap esti rangadóján a Juventus 2-1-re legyőzte az AC Milan csapatát a Giuseppe Meazza stadionban. A győztes gólt a francia Paul Pogba szerezte a második félidő 65. percében. A hazai játékosok szerint igazságtalan eredmény született, hiszen sokkal jobban játszottak a torinóiaknál, de hogy végül miért kaptak ki, azt Juraj Kucka mondta el a mérkőzés végén.

– Jól játszottunk, de már sokadszorra a szezonban egy olyan meccset buktunk el, amit megnyerhettünk volna, ami egyértelműen a mentalitásunknak köszönhető. Sokkal jobban kellene a csapattársaimnak hinni a saját képességükben.

– Kiadtunk magunkból mindent, de az eredmény szégyen ránk nézve.Túl következetlenek vagyunk ebben a szezonban, és változtatni kell a mentalitásunkon, hiszen abban vagyunk a leggyengébbek. Megmutattuk tegnap, hogy akárkivel fel tudjuk venni a harcot, de sokkal jobban kell koncentrálnunk, hiszen közeledik a szezon vége, és el kell érnünk a célunkat. Fontos, hogy ugyanúgy játsszunk továbbra is, mint ahogy tettük azt ma este. Már a Sampdoria elleni mérkőzésre koncentrálunk és harcolni fogunk a szezon végéig – zárta mondandóját az AC Milan szlovák származású középpályása.

A piros-feketék kapusa, Gianluigi Donnarumma dícsérte a vendég kapust, Buffont, aki számos nagy védéssel járult hozzá a Juventus győzelméhez.

– Ez egy igazi szégyen, hogy elveszítettük a mérkőzést. Mindannyian csalódottak vagyunk, de építhetünk a ma nyújtott teljesítményünkre. Szerencsétlenek voltunk, de ha továbbra is ugyanígy játszunk, jönni fognak majd az eredmények. Gratuláltam Buffonnak a meccs végén, mivel kollégám jó pár bravúrt bemutatott. Ahogy mondtam szerencsétlenek voltunk, de előre kell néznünk, és ha egy kicsit több szerencsénk lesz, akkor akár a kupadöntőt is megnyerhetjük – nyilatkozta a goal.com-ona fiatal olasz kapus.

Olvasói sztorik