Nemzetközi foci

Mourinho mégse Manchesterben lesz edző?

Spanyol sajtóhírek szerint a Real Madridnál is szívesen látnák újra a Special One-t.

Ellentétes információk látnak napvilágot az angol sajtóban José Mourinho jövőjével kapcsolatban. A Manchester Uniteddel kapcsolatos összefonódásokról már régóta lehet olvasni, sőt volt, hogy már tényként kezelték a portugál Old Traffordra való költözését.

A The Sun ezeket a tényeket igyekszik megerősíteni, mégpedig azzal a hírrel, hogy a Special One már Manchester közelében keresgéli az új házát, miután szóban sikerült megegyezniük a Vörös Ördögök képviselőivel.
A lapinformáció szerint Mourinho már csak Alex Ferguson írásbeli visszaigazolására vár a májusi munkakezdéssel kapcsolatban.

A Mirror és a Mundo Deportivo hírei ezzel teljesen ellentétben állnak. Szerintük Zinedine Zidane napjai a szerdai Real–blama után meg vannak számlálva. A királyi gárda elnöke, Floretino Perez pedig szívesen látná újra a csapat élén a korábbi edzőt.

Az angol lap szerint Louis van Gaal helye is biztos marad Manchesterben, amennyiben sikerül kiharcolni a Bajnokok Ligája indulást a következő idényre. Ehhez például máris győzniük kellene az egész szezonban nagyon kiegyensúlyozott formát mutató Tottenham ellen, a Premier League vasárnapi játéknapján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik