Nemzetközi foci

Simeone: nincs mit mondanom Torres piros lapjáról

Luis Enrique szerint jogosan kapta mindkét lapját a spanyol támadó.

Fernando Torres volt a tegnap este Barcelona-Atlético Madrid Bajnokok Ligája-negyeddöntő egyik főszereplője. A spanyol csatár előbb megszerezte a vezetést a “matracosoknak”, majd egy felesleges szabálytalanság után megkapta második sárgáját, így már az első félidőben a kiállítás sorsára jutott. Csapata ezt követően tíz emberrel két gólt kapott, így 2-1-re kikapott.

A madridiak vezetőedzője, Diego Simeone a mérkőzés után nem kívánta részletezni a kiállítást, de a szakember azt elmondta, nem okolja Torrest a vereségért.

– Nincs mit mondanom Torres piros lapjáról – kezdte Simeone. – Örülök, hogy ilyen csapatom van, az első harminc percünk csodálatos volt. A második félidő képe ellenére olyan helyzetben vagyunk, ami bizakodásra adhat okot. Meglátjuk, mi lesz a visszavágón, az biztos, hogy a szurkolóink fel fogják robbantani a stadiont.

– Dühös vagyok-e Torresre? Nem, de a játékvezető ténykedésével kapcsolatban nem is mondhatok el mindent. Kérdéses eset volt, ennyi. A visszavágón mindent elkövetünk, hogy bejussunk az elődöntőbe – mondta az Atlético Madrid vezetőedzője.

Az újságírók a Barcelona trénerét, Luis Enriquét is a piros lapról kérdezték elsősorban.

– Úgy gondolom, hogy mindkét szabálytalanság egyértelműen lapot ért. Lehet, hogy naivnak tűnök, de én így láttam – kezdte a katalánok szakvezetője. – Be kell ismernünk, hogy az Atlético ellen nagyon nehéz futballozni. Pontosság és sebesség szükséges, de ez most nem mindig volt meg a játékunkban. A piros lap megváltoztatta a meccset, de tíz ember ellen sem volt könnyű dolgunk. A második félidőben már gyorsabban járattuk a labdát, az már jó volt.

Olvasói sztorik