Nemzetközi foci

Ezt az öt klasszist viszi Conte a Chelsea-hez?

Kapus, védő, középpályás és csatár is érkezhet Londonba.

Hétfőn délután jelentette be a Chelsea, hogy a nyártól Antonio Conte veszi át a csapat irányítását. A találgatások rögtön beindultak, vajon milyen sztárokat próbál majd a Stamford Bridge-re csábítani az olasz válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya.

Egybehangzó angol lapértesülések szerint az olasz szakember elsőszámú célpontja az Everton belga támadója, Romelu Lukaku, aki korábban már szerepelt a londoniaknál. A hírek szerint Conte a csatárposztot mindenképp megerősítené, mivel olyan hírek is napvilágot láttak, hogy Diego Costa visszavágyódik Spanyolországba. Nem Lukaku az egyetlen csatárkiszemelt, ugyanis a Napoli remek formában lévő támadóját, Gonzalo Higuaínt is a lehetséges érkezők között említik az angol források.

A Chelsea hálóőre, Thibaut Cuortois korábban lenyilatkozta, egyáltalán nem biztos, hogy a következő idényt is Londonban kezdi, a helyére a Southampton angol válogatott kapusa, Fraser Forster érkezhet a Mirror szerint.

Conte állítólag a védelembe és a középpályára is szeretne új arcokat a csapathoz hozni. Az angol napilap szerint az AS Roma három játékosa, a védő Kostas Manolas, a box to box középpályás Radja Nainggolan és az irányító Miralem Pjanic is a tréner kívánságlistáján szerepel.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik