Nemzetközi foci

Neymar a PSG-ben? A pénz nem akadály…

A játékos ügynöke szerint egy ajánlat a párizsiaktól visszautasíthatatlan lenne.

Neymar ügynöke, Wagner Ribeiro azt javasolta a Barcelona sztárjának, hogy legyen nyitott a PSG-hez való átigazolásban, annak ellenére, hogy a játékos jól érzi magát a Camp Nouban.
A PSG árgus szemekkel figyeli a 24 éves játékos helyzetét, és a játékosügynök szerint Neymar számára egy kiváló és vonzó lehetőség lenne Párizsban játszani.

– Neymart 2018-ig szerződés köti a Barcához, és nagyon jól érzi ott magát. Szeretik a klubban, és a világ legjobb csapatának a tagja. Nem könnyű dolog kitűnni egy ilyen hatalmas klubnál, de az a lehetőség, hogy egy olyan városban élj, mint Párizs, és egy olyan klubban játssz, mint a PSG, szintén minden játékosnak egy álommal ér fel. Meglátjuk, mi fog történni 2 év múlva, ha lejár a szerződése. Ha a PSG érdeklődést mutat Neymar iránt, meg fogjuk beszélni vele a dolgokat.

-A szerződéséből természetesen kivásárolható az ügyfelem, de ez az érték nagyon magas, 193 millió euró. Igaz, kétlem, hogy a párizsiaknak problémát jelentene kifizetni ezt az összeget. Neymar imádja Párizst, e mellett még ott játszik Lucas Moura is, aki megkönnyítené neki a beilleszkedést. Beszéltek is már egymással, és Lucas szeretné, ha Franciaországba szerződne Neymar. Gyerekkoruk óta ismerik egymást, nagyon jó barátok – foglalja össze a goal.com a játékosügynök L’Equipenek adott interjúját-

– Nagyon jó a viszonyom Olivier Letang sportigazgatóval, és Nasser Al-Khelifi elnök úrral, de nem beszéltünk még az átigazolásról. Az idei szezon döntő szakaszához érkeztünk, így most nincs még itt az ideje annak, hogy a konkrétumokról egyeztessünk, a szezon végén azonban beszélni fogunk erről a lehetséges átigazolásról is – zárta a nyilatkozatát Wagner Ribeiro.

Olvasói sztorik