Nemzetközi foci

Lelátórészt neveztek el a legendáról Manchesterben

Átkeresztelték a déli lelátót az Everton elleni mérkőzés előtt.

Az Everton ellen 1-0-ra megnyert bajnoki mérkőzés előtt az Old Trafford déli lelátóját Sir Bobby Charltonról nevezték el. A Manchester United és az angol válogatott egyik legnagyobb alakja hatvan évvel ezelőtt mutatkozott be a MU színeiben. Noha már több mint negyven éve visszavonult, még mindig a 78 esztendős Bobby Charlton vezeti a klub góllövőlistáját 758 mérkőzésen elért 249 találatával.

A klubnál lejátszott meccsei körülbelül felének ez a stadion volt a helyszíne, ezért a vasárnapi találkozó előtt kisebb ünnepségre került sor a gyepen.

„Nagyon büszke vagyok erre, magam és a családom miatt is, óriási megtiszteltetés, hogy rólam fogják elnevezni a déli lelátót. Rengeteg emlékezetes pillanatot éltem át az Álmok Színházában, nagyon sok az emlék, és fontos helyet tölt be az életemben a Manchester United. Minden egyes gólra és nagyszerű játékosra emlékszem pályafutásomból, és igazgatóként is remek meccseket és játékosokat láthatok. Különleges hely számomra az Old Trafford” – nyilatkozta a legenda a klub honlapján.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik