Nemzetközi foci

Ramos: a Real a világ legjobb csapata

A madridi védő szerint Keylor Navas lehet a kulcsfigura a szezon második El Clásicóján.

Bár a tavaly triplázó, a bajnokság mellett a Spanyol Kupát és a Bajnokok Ligáját is megnyerő Barcelona most is kilenc ponttal vezeti a La Ligát a második Atlético, és tíz egységgel a Real Madrid előtt, Sergio Ramos szerint továbbra is a Real Madrid a világ legjobb csapata. A királyiak válogatott játékosa elismeri, hogy az elmúlt időszakban a Barcelona majdnem minden sorozatban győzni tudott, ahol elindult, de nem gondolja úgy, hogy emiatt jobbak lennének náluk a katalánok.

Az őszi El Clásicón a Barcelona simán, 4-0-ra intézte el a Real Madridot a Bernabéuban, de Ramos szerint szombaton sokkal szorosabb mérkőzést fog játszani a két sztárcsapat. A 30 éves védő úgy gondolja, Keylor Navas lehet majd a találkozó kulcsfigurája:

– Keylor nagy erőssége a csapatnak, remekül pótolja a nyáron távozó klubikont, Iker Casillast. Napról-napra magabiztosabb lesz, és bár nem lesz könnyű helyzetben a Barcelona ellen, ha jó napot fog ki, megnyerheti nekünk a rangadót – vélekeett Ramos a Costa Rica-i kapusról a Bwinnek adott interjújában.

Olvasói sztorik