Nemzetközi foci

Sorra dőlnek ki a Barca ászai

Spanyol és francia lapértesülések szerint Mathieu porcsérülést szenvedett, és kihagyhatja a Real Madrid elleni rangadót Adriano és Jordi Alba is.

Javában készül a szombat esti El Clásicóra a Barcelona. Luis Enrique vezetőedző több rossz hírrel is szembesülni kényszerült: katalán lapértesülések szerint Adriano izomsérülés miatt tíz napra dőlhet ki, míg kedd este Jeremy Mathieu térdsérülést szenvedett, és hosszabb kihagyásra számíthat.

A 32 esztendős játékos a szünetben lépett pályára hazája nemzeti csapatának Oroszország elleni felkészülési mérkőzésén, de térdsérülés miatt néhány perc játék után le kellett cserélni, az első hírek szerint többhetes kihagyás vár.

Balhátvéd poszton gyorsan fogyatkozik az állomány, miután madridi és barcelonai sajtóértesülések alapján Jordi Alba játéka is kérdéses, miután a románok elleni válogatott mérkőzésen megrándult a szélső bokája. Ahogy arról az Eurobarca.hu beszámolt, a keddi híreket cáfolta a katalán ‘Rac-1’ rádiócsatorna, mely nem tagadja, hogy a játékos fájdalmakkal fejezte be a meccset, de értesülései szerint Alba biztosan játékra kész állapotban lesz majd szombaton.

Mathieu térdét a szerdai nap folyamán vizsgálja meg a barcelonai orvosi stáb, így az ő esetében még mindenképp várni kell a hivatalos állásfoglalásra. Alba és Adriano fájdalmai azonban nem új keletűek, mégsem adott még ki egyetlen egy közleményt sem a klub, mely korábban már élt azzal a fegyverrel, hogy csak minimális, kétértelmű tájékoztatást nyújtott az első keret sérültjeivel kapcsolatosan.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik