Nemzetközi foci

Mourinho felturbózná a Manchester United támadósorát

A portugál mester kívánságlistájának élén Higuain, Morata és James Rodriguez szerepel.

Nagy esély van rá, hogy a következő szezonban már nem Luis Van Gaal irányítja majd a Manchester Unitedet, a csapat kispadjára pedig a Chelsea-től kiebrudalt Jose Mourinho a legesélyesebb. A Don Balon úgy tudja, a Special One három támadószellemű játékost is az Old Traffordra csábítana.

Az elsőszámú kiszemelt a Napoli bombaformában lévő csatára, Gonzalo Higuain, akivel Mourinho madridi időszaka alatt már dolgozott együtt. A csatár értékét a mértékadó transfermarkt jelenleg 55 millió euróra becsüli, de a lap szerint a Manchesternek legalább egy 70 milliós ajánlatot kell letennie az asztalra az argentinért, ha meg akarják győzni az olaszokat.

Alvaro Morata jelenleg az olasz Juventusban futballozik, de nevelőegyesülete, a Real Madrid alighanem kihasználja visszavásárlási opcióját a nyáron, ezt követően pedig a legtöbbet ajánló gárdának értékesíthetik a fiatal csatárt. A harmadik kiszemeltet, James Rodriguezt is a királyiaktól csábítaná el Mourinho, aki abban reménykedik, hogy a gyenge szezont futó kolumbiait áron alul is megszerezheti leendő csapatának.

Olvasói sztorik