Nemzetközi foci

Igazak a pletykák, Premier Leauge-csapatok akarják Ibrát

Zlatan Ibrahimovic, a PSG svéd csatárklasszisa már korábban elárulta, hogy a nyáron távozik Párizsból. A rutinos támadónak lejár a szerződése, így ingyen csaphat le rá valamelyik sztárcsapat. Az elmúlt hetekben rengeteg pletyka látott napvilágot, Zlatant leginkább az Arsenallal és a Manchester Uniteddel hozták szóba, a 34 éves játékos most reagált a híresztelésekre.

– Vannak érdeklődök Angliában, ezt megerősíthetem. Várnunk kell, és majd meglátjuk, mi fog történni. Minden ajánlatot megnézek, és utána döntök a sorsomról. Ez olyan mint a házasság, mindkét félnek ugyanannyira akarnia kell – nyilatkozta Ibrahimovic a svéd válogatott sajtótájékoztatóján.

– Úgy gondolom, a Premier League vonzza a legnagyobb érdeklődést a világon, ehhez kétség sem fér. Fantasztikus országokban és ligákban játszottam már. Minden ligának megvannak az előnyei és a hátrányai. Ez a Premier League-re is igaz – folytatta a klasszis.

– Jelenleg nem tárgyalok senkivel. Az ügynököm, Mino Raiola kezeli a jövőmmel kapcsolatos ügyeket. Én a futballra koncentrálok, ez pedig az ő dolga. Június végéig él a szerződésem, majd utána választok a lehetőségek közül. Sok nagy dolog fog történni az idei nyáron – zárta szavait Ibrahimovic.

Olvasói sztorik