Nemzetközi foci

Ők lehetnek a Manchester United nyári távozói

Teljesen átalakulhat a keret az átigazolási szezonban az Old Traffordon.

Nagy jövés-menés várható a vörös ördögök háza táján a nyári átigazolási szezonban. A The Sun információ szerint Memphis Depay, Morgan Schneiderlin, Marcos Rojo és Phil Jones is távozhat az Old Traffordról.

A United vezetősége minden ajánlatot meghallgat a tavaly nyáron 25 millió fontért vásárolt holland játékosáért. Depaytól sokat vártak támadásban a szurkolók és a vezetőség is, ám a szélső nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így könnyű szívvel válnak meg tőle.

A két hátvéd, Phil Jones és Marcos Rojo jövője is bizonytalan Manchesterben. Jones a sérülése miatt csupán hat Premier League mérkőzést játszott ebben a szezonban, a legutóbbi pályára lépése még januárban volt. Rojo vállsérülése miatt volt kénytelen kihagyni három hónapot a szezon közben, az utolsó hét mérkőzésen azonban már bevethető volt az argentin.

A szintén tavaly nyáron érkező ex-Southampton játékos Morgan Schneiderlin teljesítményével sincsenek kibékülve, a jelek szerint ő is klubot vált a következő átigazolási szezonban.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy Louis van Gaal helyére Mourinho érkezhet a csapat élére, szinte borítékolható, hogy egy teljesen új csapattal és edzővel vág neki a következő idénynek a Manchester United.

Olvasói sztorik