Nemzetközi foci

Messi unja a Cristiano Ronaldóhoz való hasonlítgatást

A katalánok támadója sosem foglalkozik a portugál világklasszissal.

Az argentin csakis a saját és a csapata teljesítményére koncentrál, és mindig az aktuális előtte álló mérkőzés a legfontosabb számára.

-A média hasonlítgat minket össze folyamatosan Cristiano Ronaldóval. Én mindig csak azzal foglalkozom, hogy a csapat segítségére tudjak lenni, és minden egyes szezonban fejlődést mutassunk. Nem hasonlítom magam Cristianóhoz, vagy egyéb más játékoshoz. Csak az a fontos, hogy megnyerjük a mérkőzéseket – nyilatkozta az ötszörös aranylabdás játékos az MBC-nek.

A Barcelona éppen a Real Madridot fogadja a következő hétvégén, ennek apropóján Lionel Messi a királyi gárdáról is ejtett néhány szót.

– A madridiaknak rengeteg nagyszerű játékosa van, és sokan közülük igazi világklasszis egyéniségek. Mindig megnehezítik a dolgunkat a bajnokságért folyó harcban – folytatta a támadó, aki aztán saját magáról és a fiáról is mondott pár szót.

-A profi játékosok az esetek többségében messze vannak az otthonuktól és a családjuktól, éppen ezért próbálom minden egyes percét kiélvezni, amikor a családommal lehetek. Csendes, visszafogott személyiségnek tartom magam, inkább vagyok velük, mint hogy eljárjak otthonról – zárta mondandóját Messi, aki az interjú végén még hozzátette, hogy nem fogja erőltetni a fiát, Thiagót abban, hogy focista legyen, inkább csinálja azt, amit ő választ és amit igazán szeret.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik