Nemzetközi foci

Mourinho eladta, visszavennék

A portugál tréner szelleme még mindig a Stamford Bridge-n kísért...

Elég sok vitát szült 2014-ben, hogy a Chelsea FC egy év West Brom, majd ugyanennyi Everton-kölcsön után végleg is odaadta a liverpooliaknak a csak három évvel korábban igazolt csatárukat, a még ma is csak 22 éves Romelu Lukakut. A belga sztár az Everton idei évének szinte egyetlen üde színfoltja, ezért nem véletlen, hogy máris arról szólnak a pletykák, távozna a Goodison Parkból. A londoniak pedig szívesen látnák újra…

Két évvel ezelőtt még Mourinho volt a menedzser, amikor a Chelsea megvált a támadótól, most pedig a hírek szerint a nyáron érkező Antonio Conte kívánságlistájának élén éppen ő áll – ez pedig egybehangzik azzal, hogy Roman Abramovics, a Kékek tulaja megvan győződve arról, hogy a belga eladása hibás döntés volt.

A némiképp alulteljesítő Diego Costa jövője egyébként is kérdéses Londonban (Atléticóhoz való visszatérést rebesgetnek), így feltétlenül logikus döntés volna egy csatár igazolása. Az ár persze igencsak kérdéses: a liverpooliak aligha válnának meg olcsón legnagyobb kincsüktől, akár a dupláját is elkérhetik a 2014-es, 28 millió fontos vételárnak.

Olvasói sztorik