Nemzetközi foci

Chelsea-sztárokat ostromol a Juventus

A torinóiak a Hazard, Oscar, Willian hármast nézték ki maguknak.

A nyáron érkező Antonio Conte vezetőedző a hírek szerint drasztikus változtatásokat tervez a Chelsea keretében, az olasz bajnok Juventus pedig kapva-kapna az alkalmon, hogy megszerezze a londoniak legveszélyesebb támadó-középpályásainak legalább az egyikét.

A játékosként Juventus-klublegenda, edzőként pedig a gárdát sorozatban három bajnoki címhez hozzásegítő Conte több játékost is elhozna korábbi csapatától, a kölcsönben lévő Cuadrado visszahívása mellett le szeretné igazolni a fiatal Simone Zazát és a zebrák védelmének oszlopát, Leonardo Bonuccit is. A torinóiak vezetősége azonban aligha megy bele az üzletben komoly ellenérték nélkül, így reális esély van rá, hogy az Eden Hazard, Oscar és Willian alkotta trió legalább egyik tagja fekete-fehér szerelésben futballozik majd a következő szezonban.

Mivel a nemzetközi kupaindulás elúszni látszik a Premier League 10. helyén álló Chelsea számára, a sztárjátékosaik is nyitottak lehetnek egy biztos Bajnokok Ligája-résztvevő csapathoz való csatlakozásra.

Olvasói sztorik