Nemzetközi foci

Ez ám a fociőrület! A briteket jobban érdekli a futball, mint a szex

Mindenki tudja, hogy a brit embereknek a mindenük a futball, élnek-halnak a labdarúgásért, még az alacsonyabb osztályú mérkőzéseken is mindig tele vannak a stadionok. A Mirror arról cikkezett, hogy a Bajnokok Ligája egyik főszponzora, a Nissan készített egy felmérést, ahol azt kérdezték a britektől, mi érdekli őket a legjobban. A végeredmény szinte megdöbbentő.

A brit nők és férfiak több mint fele (56 százalék) mondta azt, hogy a hét csúcspontja számukra egyértelműen az, amikor focimeccset néznek. A válaszadók 51 százaléka a családi kikapcsolódást jelölte meg, 48 százaléka a szexet, 45 százaléka pedig a vásárlást. Több választ is lehetett adni a kérdésre, így jöttek ki ezek a számok.

A britek átlagban 2,1 órát szánnak egy héten az intim együttlétre. Ezzel szemben focimeccsek nézésére 3,5 óra jut. Lionel Messit, Luis Suárezt és Cristiano Ronaldót tartják a legizgalmasabb labdarúgónak a világon, az angol bajnokságban menetelő Leicester City pedig jelenleg sokkal érdekesebb, mint mondjuk az Atlético Madrid, vagy a tavalyi BL-döntős Juventus.

Olvasói sztorik