Nemzetközi foci

Ez kevés! Ultimátumot kapott a Real Madrid két csillaga

Isco és James teljesítményével elégedetlenek a csapattársak...

A barcelonai Sport napilap információi szerint a Real Madrid csapatkapitányai, Sergio Ramos és Marcelo ultimátumot intéztek Iscóhoz és James Rodríguezhez, mivel elégedetlenek a teljesítményükkel és a hozzáállásukkal is.

Az utóbbi időben gyenge produkciót mutató két játékos már a szurkolók bizalmát is elveszítette, a Sevilla ellen mindkettejüket kifütyülte a publikum, és korábban Zinedine Zidane vezetőedző, valamint Florentino Pérez klubelnök is hangot adott kritikáknak a két futballista irányába.

A hírek szerint Isco formahanyatlásának az tudható be, hogy a királyi gárda nem akart vele szerződést hosszabbítani, de állítólag Pep Guardiola a nyártól szívesen látná a spanyol középpályást a Manchester Citynél. Isco piaci értéke a transfermarkt.de szerint 45 millió euró.

James Rodrígueztől is sokkal többet várnak a blancók. A 2014-es világbajnokságon berobbanó kolumbiai a szezon elején sérüléssel bajlódott, és azóta is képtelen formába lendülni. A 24 éves játékos szerződése 2020-ig érvényes a Real Madridnál, értékét pedig 80 millió euróra becsülik.

Mindkét futballistának a szezon végéig van esélye arra, hogy változtassanak hozzáállásukon, máskülönben távozhatnak Madridból.

Olvasói sztorik