Nemzetközi foci

Hoppá! Nagy bajban van CR7

A portugál világsztárt rágalmazásért 10 millió euróra pereli egy ingatlanbefektetési cég.

Cristiano Ronaldót, a Real Madrid sztárfutballistáját egy olasz ingatlanbefektetési cég 10 millió euróra (3,1 milliárd forintra) pereli rágalmazás miatt. Az ingatlanmágnás Alessandro Proto vezette cég, a Proto Enterprises több szálon keresztül kötődik a háromszoros aranylabdás Cristiano Ronaldóhoz. Többek között egy 11,8 millió fontot (4,7 milliárd forintot) érő New York-i luxuslakást is tőle vett Ronaldo a Trump Towerben – legalábbis Proto azt állítja, hogy eladta az említett ingatlant a focistának.

A múlt héten viszont Ronaldo tagadta ezt, illetve azt is, hogy Monacóban hotelt, Brazíliában favelát vesz, valamint hogy szerepelni fog egy Martin Scorsese-filmben.

– Cristiano nevét és képmását már jó ideje használja egy cég, amelynek a hamis információk miatt az olasz igazságszolgáltatási rendszer előtt kell felelnie – mondta Ronaldo jogi képviselője.

Proto viszont vasárnap este nyilatkozatban szúrt vissza, melyben a New York-i vásárlást helyezte a középpontba. A cég hétfőn már azt közölte a Daily Maillel, hogy panaszt nyújtottak be a madridi bíróságon Ronaldo ellen rágalmazás és valótlan állítások miatt.

– Az okozott károkért 10 millió eurót szeretnénk kapni. Miután az Egyesült Államokban regisztrálták a lakás igazi kedvezményezettjét, a hatóságoknak meg kell állapítanunk, hogy Ronaldo marokkói barátjának, Badr Harinak adományozta a megvásárolt apartmant. Talán ez aggasztotta a futballistát, és ezért nem mondott semmit a vásárlásról. Most várunk a válaszára. Sajnáljuk, hogy Ronaldo titka nyilvánosságra került, de az amerikai törvények szigorúak, és mi csak a munkánkat végezzük. Ronaldo szavai elleni panaszt már benyújtottunk – áll a közleményben.

forrás: blikk.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik