Nemzetközi foci

Szexjelenettel próbál betörni a filmpiparba a svájci válogatott védője – KÉP

Az Arsenal korábbi svájci válogatott hátvédje, Johan Djourou ezúttal nem a labdarúgással, hanem egy filmbeli szexjelenettel hívta fel magára a figyelmet.

Az elefántcsontparti születésű, de svájci válogatott védő, aki jelenleg a Bundesligában szereplő Hamburg játékosa igencsak meglepte rajongóit. Most nem a játéktudásával hívta fel magára a figyelmet, hanem egy fran­cia víg­já­ték­hoz adta a nevét, amelyben pikáns szex­je­le­ne­tet for­gat­tak a fut­ball­sztár­ral. A film a hatvanas években játszódik, és két New Orleans-i fodrászüzlet rivalizálásáról szól. Djourou afro parókában tűnik fel, és a feleségével szerepel az erotikus jelenetben.

– A nejemmel, Emilie-vel van egy jelenetünk, ezzel próbáltam meg betörni a filmiparba. Azóta már láttam a teljes anyagot, elég viccesnek találtam – mondta a focista.

Az ágyjelenetben a svájci klasszis felesége, Djourou Arsenalban viselt mezében szerepel.

Érdekesség, a filmmel kapcsolatban, hogy a producerek között van a Manchester United korábbi csatára, a francia válogatott Louis Saha, és a szintén francia válogatott, Bacary Sagna, a Manchester City védője. A film júliusban kerül a mozikba.

forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik