Nemzetközi foci

Ibrahimovic visszatér a Milanba?

A csatárt mostanában leginkább Premier League-csapatokkal hozták szóba, de a Milan egykori sportigazgatója szerint egy esetleges olaszországi váltásban is lehet ráció.

Zlatan Ibrahimovic szerződése a nyáron lejár a francia PSG-vel, a tárgyalások pedig elakadni látszanak a két fél között, így a svéd válogatott sztárja minden bizonnyal elhagyja Franciaországot. A 34 éves csatár kegyeiért topklubok egész hada áll sorban, eddig leginkább a Manchester United és a Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani, de mivel Ibra karrierjének nagy részét a Serie A-ban töltötte, csak idő kérdése volt, hogy mikor kapnak szárnyra az olasz híresztelések.

Ariedo Braida, a Barcelona sportosztályának jelenlegi vezetője és az AC Milan egykori sportigazgatója szerint ugyanis reális esély van rá, hogy az idősödő Ibrahimovic új kihívások helyett inkább visszatér egykori sikereinek színhelyére, Olaszországba. Azon belül is a Milanba, ahol a svédek csapatkapitánya két szezon alatt több mint 50 gólt szerzett, mielőtt a párizsiakhoz igazolt.

Bár Ibra játszott korábban a Juventus és az Inter színeiben is, Braida szerint a csatár imádja Milánót, és karrierje során a piros-feketéknél érezte magát a legjobban, így arra tippel, hogy a robosztus támadónál a Rossonerik előnyt élveznek a két másik talján csapattal szemben.

Olvasói sztorik