Nemzetközi foci

Zlatan egy feltétellel maradna Párizsban

Ibra a saját szobrát akarja az Eiffel-torony helyére rakatni.

A PSG svéd sztárja, Zlatan Ibrahimovic tulajdonképpen elárulta, hogy a szezon végén távozik Párizsból. Mindezt természetesen a saját stílusához tökéletesen passzoló módon tette.

– Kételkedem benne, hogy a klub mögött álló emberek képesek lennének kicseréltetni az Eiffel-tornyot az én szobromra. Ha mégis összejönne, akkor maradok a PSG-nél. Ezt megígérem – nyilatkozta a bajnoki címet bebiztosító, Troyes elleni 9-0-s győzelem után Zlatan Ibrahimovic a beIN csatornának.

A világklasszis támadó négy gólt szerzett csapatában a hétvégén, és átlépte a 100 gólos álomhatárt a francia klubban. Ibrahimovic szerződése a szezon végén lejár a PSG-nél. Az elnök, Nasszer al-Kelaifi szeretné megtartani a svéd óriást, aki azonban kevés esélyt lát a közös folytatásra.

– Boldog vagyok, a szurkolókkal mindig is kiváló kapcsolatot ápoltam, ahogy a klubnál is mindenkivel baráti viszonyban vagyok. Megismétlem, boldog vagyok itt, de jelen állás szerint nem maradok a PSG-nél. Másfél hónapom maradt hátra a klubnál, szeretném minden pillanatát kiélvezni. Hogy mit tartogat számomra következő szezon? Egyelőre nem tudom, csak azt, hogy nem maradok Párizsban – zárta szavait Ibra.

Olvasói sztorik