Nemzetközi foci

Gomes beszólt Wengeréknek

Az FA-kupa mérkőzés után a Watford kapusa nem kímélte az Arsenalt.

Az ágyúsok a hétvégén 2-1-es vereséget szenvedtek a Watfordtól hazai pályán, így búcsúztak az FA kupa küzdelmeitől. A mérkőzés végén a vendégek kapusa Heurelho Gomes nem rejtette véka alá a véleményét a hazaiakkal kapcsolatban.

– Az Arsenal egy kis csapat, egyáltalán nem úgy játszottak, mintha címvédők lennének. Amikor ők egy magasabban jegyzett csapat ellen lépnek pályára, mindig alárendelt szerepben vannak, és kis csapat benyomását keltik. Nem hiszem, hogy a közeljövőben sikerülne megnyerniük valamilyen trófeát is – szúrt oda a kapus Öziléknek az ESPN Brasilnak tett nyilatkozatában.

-A legjobb alkalomkor jött az Arsenal elleni mérkőzésünk, nagyon magabiztosan vártuk a találkozót. Tudtuk, hogy ha megszerezzük a labdát, sok üres területet fognak hagyni nekünk, és sikerül kipasszolnunk őket. Ez így is történt, védekezésben nem elég erősek – tette hozzá a Tottenham volt kapusa.

Wengerék szerdán a Barcelonához látogatnak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, ahol kétgólos hátrányt kell ledolgozniuk Messiékkel szemben, ha tovább akarnak jutni. Ez szinte lehetetlen küldetésnek tűnik, így nem nagy bátorság kijelenteni, hogy az Arsenalnak már csak a Premier League győzelem maradt egyetlen lehetőségként, hogy ne zárják trófea nélkül az idényt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik