Nemzetközi foci

Dárdai: előbb a kolbász és a vörösbor, aztán a Bajnokok Ligája

„Óriási lehetőséghez jutottunk azzal, hogy a Dortmund ellen a döntőbe jutásért játszhatunk a kupában. A célunk a finálé.”

Továbbra is Dárdai Pál van a középpontban Berlinben, sőt egész Németországban: a Herthával a Bundesliga harmadik helyén álló szakember most a Bildnekadott hosszabb interjút. Amikor a célokról kérdezték, meglepő választ adott.

– Élvezni szeretném a helyzetet, nem pedig újabb célokat kitűzni. Édesapám és nagybátyám disznót vágott, kész a kolbász, a szalonna és a sonka, van hozzá finom vörösboruk is. Jelenleg ez a célom – mondta nevetve Dárdai a Schalke elleni 2-0-s siker után.

Persze nem hagyták ennyiben, a Bajnokok Ligájáról is faggaták.

– Nem tilos beszélni róla, de nem vagyok jós. A BL most még nagyon messze van, hiszen nyolc meccsünk lesz még a Bundesligában, amelyeken sokszor a napi forma dönt csak. Ha meglesz az 52 pontunk, akkor már gondolkodhatunk a Bajnokok Ligájában.

Ehhez ugyebár csak hét hiányzik már, a megszerzésre pedig nyolc mérkőzése van a csapatnak.

– Négy hazai meccsünk van még. Az Ingolstadt, Hannover, Darmstadt hármas ellen kötelező nyerni, a Bayern csak bónusz lesz. Idegenben a Mönchengladbach, Hoffenheim, Leverkusen, Mainz négyes vár ránk – kemény kis program. Emellett még a kupában is van feladatunk, óriási lehetőséghez jutottunk azzal, hogy a Dortmund ellen a döntőbe jutásért játszhatunk. A célunk a finálé – tette hozzá Dárdai.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik