Nemzetközi foci

Messi szerint még nincs lefutva a BL párharc

Az idegenbeli kétgólos győzelem sem életbiztosítás az Arsenal ellen.

Az argentin két góljával győzött a Barcelona az Emirates stadionban a BL nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, amellyel nagyon nehéz, szinte már reménytelen helyzetbe hozta a londoniakat a továbbjutást illetően. Lionel Messi szerint azonban egyáltalán nincs még vége a párharcnak.

-Az Arsenalnál rendelkezésére állnak olyan minőségi játékosok, akikre nagyon figyelnünk kell mert kellemetlen perceket okozhatnak. Nagyon jó helyzetből várhatjuk a visszavágót, de egyik játékosunk sem gondolhatja azt, hogy a munka el van végezve, és már a negyeddöntőben vagyunk – nyilatkozta az ötszörös aranylabdás a Skysportsnak.

-Természetesen ismerjük Alexis Sanchez képességeit, tudjuk milyen veszélyes játékos, de mellette még van néhány klasszis játékosa az ágyúsoknak. A játékstílus, amit képviselnek, nagyon hasonlít a miénkhez, ezért nagyon tiszteljük őket – folytatta az argentin klasszis, aki tegnap egy góllal és három gólpasszal vette ki a részét a Getafe elleni hatgólos győzelemből.

Az Arsenalnak hihetetlenül nehéz dolga lesz Barcelonában, hiszen amellett , hogy minimum két gólt kellene szerezniük ahhoz, hogy életben tartsák továbbjutási esélyeiket, féken kell tartaniuk Európa jelenlegi legjobb támadótrióját, a Messi-Neymar-Suarez hármast.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik