Nemzetközi foci

Chelsea: Beckhamékkel balhézott az alelnök

A helyszínen tekintette meg a szerdai Chelsea-Paris Saint-Germain Bajnokok Ligája nyolcaddöntő visszavágót David Beckham és fia, Brooklyn. A lelátón Beckham összeszólalkozott a londoni klub alelnökével, Joe Hemanival.

Szerdán este a Paris Saint-Germain a visszavágon is legyőzte a Chelsea csapatát a Stamford Bridge-en, ugyanúgy 2-1-re mint az első találkozón, így 4-2-s összesítéssel továbbjutottak a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe. Angol és francia értesülések szerint a mérkőzés közben éles szóváltás alakult ki David Beckham és fia, Brooklyn és a Chelsea alelnöke, Joe Hemani között.

Beckham Angliában a rivális Manchester Unitedben játszott, míg később a Paris Saint German csapatában is megfordult. Fia Brooklyn elkezdett ünnepelni a PSG vezető góljánál, és ez a mellettük helyet foglaló Joe Hemanit ez feldühítette, aki ekkor mutogatni kezdett, és különféle trágárságokkal illette a Beckham famíliát. A hírt már a Paris Saint-Germain is megerősítette, a francia klub azt viszont cáfolta, hogy nagy veszekedés lett volna.

forrás: blikk.hu

Olvasói sztorik