Nemzetközi foci

Ronaldo: A Realnak bárki jöhet a BL-ben

Cristiano Ronaldo szerint nincs jelentősége, hogy kit kap a Real Madrid, amikor kisorsolják majd a Bajnokok Ligája-negyeddöntő párosításait. A Real 4-0-s összesítéssel búcsúztatta a Romát a legjobb 16 között, és mindkét találkozón a portugál szerezte a madridiak vezető gólját. Keddi találata már a 13. volt a BL-szezonban, amivel toronymagasan vezeti a sorozat góllövőlistáját és mindössze négy egységre jár a BL-csúcstól, amelyet szintén ő tart.

– Minden célunk teljesült ezen az estén. Nyertünk és ott vagyunk a negyeddöntőben. Hogy ki ellen szeretnénk játszani? Teljesen mindegy, jön, aki jön. Tudjuk, hogy hosszú út vezet a döntőig, és egyre nehezebb párharcok következnek, de készen állunk a feladatokra” – nyilatkozta a meccs után Ronaldo.

A háromszoros aranylabdás kiegyenlítettnek látta a meccset az első félidőben, amelyben a Romának is volt pár lehetősége a gólszerzésre, de hozzátette, hogy szerinte a másodikban már egyértelműen fölénőttek a riválisnak, és ez az eredményben is megmutatkozott – írja a sport365.hu

Olvasói sztorik