Nemzetközi foci

Döntött: szerződése lejártával távozik a Manchester City egyik legjobbja

Sergio Agüero az oroszországi világbajnokság után hazatér az Independientéhez.

Nem hosszabbítja meg 2018 nyarán lejáró szerződését Sergio Agüero, a Manchester City argentin válogatott labdarúgója, bejelentette, hogy az oroszországi világbajnokság után hazatér az Independientéhez.

– Amikor lejár a szerződésem Manchesterben, egyenesen Avellanedába megyek, hogy a Vörösöknél játsszak – nyilatkozta a 27 éves támadó, aki 15 esztendősen mutatkozott be az Independiente színeiben, onnan igazolt 2006-ban az Atlético Madridhoz.

Az argentin klub rádióállomásának adott interjújában Agüero beszélt az angol egyesület körül kialakult helyzetről is: már egy ideje tudott, hogy a chilei Manuel Pellegrinit Josep Guardiola váltja a kispadon.

– Egy kissé őrült volt az elmúlt négy hónap úgy, hogy tudod, az edződ távozik és már az utódja is megvan. A dolgok már csak így mennek. Bízunk benne, hogy tudunk még valami igazán különlegeset adni Pellegrininek búcsúzóul – nyilatkozta Agüero, aki csapatával már megnyerte a Ligakupát, emellett a Bajnokok Ligájában jó esélye van rá, hogy a nyolc közé jusson, ugyanis a Dinamo Kijev elleni nyolcaddöntő első mérkőzésén 3-1-re győzött Ukrajnában.

Olvasói sztorik