Nemzetközi foci

Mourinho után Ibrahimovic is a Unitedhez menne

Francia sajtóhírek szerint a PSG csatárklasszisa készen áll, hogy a nyáron átköltözzön az Old Traffordra.

Francia beszámolók szerint Zlatan Ibrahimovic, a PSG svéd csatára készen áll arra, hogy a nyár folyamán átköltözzön az Old Traffordra. Bizonyos hírek szerint Jose Mourinho azt akarja, hogy Zlatan Ibrabimovic is csatlakozzon hozzá a Manchester Unitednél.

A Le Sport 10 azt állítja, hogy a Paris Saint-Germain csatára annyira biztos abban, hogy a szezon végén az Old Trafford felé fogja venni az irányt, hogy máris elkezdte tervezni az ottani életét. Ha esetleg kirúgnák Louis van Gaalt az idei, kiábrándító szezon után, Mourinho a legesélyesebb arra, hogy átvegye a stafétabotot a Unitednél. A lapok azt is tudni vélik, hogy ha a Real Madrid és a Chelsea egykori menedzsere lesz a United új edzője, akkor Mourinho egy világklasszis középhátvédet, középpályást és csatárt akar majd venni.

Eközben úgy tűnik, hogy a United egyre jobban meg akarja szerezni Renato Sanches-t, ugyanis a hétvége folyamán játékosmegfigyelőket küldtek a Benfica középpályásának meccsére. A Mail szerint a United egy 46 millió fontos üzletről tárgyal a 18 éves játékos klubjával. Az átigazolás nyáron történne meg. A sokra hivatott tinédzser Európa egyik legkeresettebb fiatal tehetségei közé tartozik.

A United még januárban kezdte el a tárgyalásokat, annak reményében, hogy a játékos 60 millió fontos kivásárlási áránál jóval olcsóbban meg tudják szerezni.

Olvasói sztorik