Nemzetközi foci

Újabb szexbotrány! Abortuszra akarta kényszeríteni szeretőjét a házas játékos

Újabb szexbotrány árnyékolja be az angol labdarúgást, egy házas focistáról rántotta le a leplet a The Sun című napilap. A brit újság arról számol be, hogy az első osztályban szereplő együttes játékosa a közösségi oldalon ismerkedett meg a 22 éves diáklánnyal. A futballista, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, sem azt, hogy melyik együttesben játszik azt kérte a lánytól, hogy küldjön magáról meztelen képeket.

A chatelést végül randi követte, egy ötcsillagos szállodában több éjszakát is eltöltöttek. A The Sun forrásai szerint a férfi egy házat is akart bérelni a lánynak és havi 1000 fontot (398 ezer forint) adott neki, hogy támogassa.

A focistát azonban hidegzuhanyként érte, amikor a lány közölte vele, hogy gyermeket vár. A labdarúgó arra akarta rávenni a szeretőjét, hogy menjen el abortuszra, ne tartsa meg a babát.

– Csak azt hajtotta, hogy mi lesz így a karrierjével – mondta egy informátor a The Sunnak.

A lány azonban megtartotta a babát és már egy ügyvédet is megfogadott. Az a célja, hogy apasági teszttel bebizonyítsa, hogy a futballista a gyermeke apja, akitől elvárja azt is, hogy tartásdíjat fizessen – írja a blikk.hu

Olvasói sztorik