Nemzetközi foci

John Terry Kínában vagy Katarban is el tudja képzelni a jövőjét

A Chelsea védőjének a nyáron lejár a szerződése, és a jelenlegi állás szerint a klub még nem ajánlott új szerződést a csapatkapitánynak. A Skysportsnak nyilatkozva azonban John Terry elmondta, hogy úgy érzi még három évig a legmagasabb szinten tud játszani
„Úgy érzem ez elmúlt három vagy négy évben voltam karrierem eddigi legjobb erőnléti állapotában”- tette hozzá a hátvéd. „ Fiatalként ez magától értetődő volt, azt ehettél amit akartál, edzettél, pihentél, de amikor idősebb leszel már másképp megy. Megváltozik az étrend és az alvási szokás, aminek meg is éreztem a hatását, de úgy érzem, hogy két vagy három jó évem még mindenféleképpen van. Természetesen ezeket az éveket a Chelseaben lenne a legjobb eltölteni, de ha nem, akkor valahol máshol kell kiadnom magamból a legjobbat.”
Terry 21 éve játszik a londoni kékeknél, és már korábban is megjegyezte, hogy biztosan nem igazol másik Premier League csapathoz, ha váltania kell. Pletykák természetesen folyamatosan jelennek meg a lehetséges kérőket illetően, ám a jövőjével kapcsolatosan egyelőre csak annyit jegyzett meg, hogy minden új lehetőségre nyitott, legyen az akár Katar, Kína vagy az Egyesült Államok.
„Egyelőre még semmi sem biztos, Európa több bajnoksága is a lehetséges opciók közé tartozik,de a sorsom a vezetőség kezében van, én egyértelműen jeleztem, hogy maradni akarok.

Olvasói sztorik