Nemzetközi foci

Abramovics lapátra tehette volna az egész Chelsea-t

Ivanovics tudja, a legkevésbé Mourinho tehetett a rossz őszről.

Kapcsolódó cikkek

Mint ismert, az angol Premier League eddigi címvédői közül a legrosszabb rajtot tudta magáénak idén a Chelsea. A gyenge rajtnak meg is lett az eredménye decemberben: José Mournhót kirúgták, és a 16. helyezett csapatot Guus Hiddink vette át. Az együttes védője, Branislav Ivanovic azonban a minap egy interjúban elmondta, alighanem a teljes keretet lapátra tette volna Roman Abramovics, ha lett volna rá alkalma.

– José nem változtatott. Semmin nem változtatott azon, ahogy a meccsekre készültünk. Azon sem, ahogy kezelt minket. Semmin. Ugyanolyan volt, mint korábban – mondta Ivanovic a Daily Mail interjújában.

Annak ellenére, hogy semmi sem változott, mégsem ment a Chelsea-nek.

– A foci a játékosokról szól. A menedzserek nincsenek ott a pályán. Tizenegy a tizenegy ellen. Jobbnak kell lenned az ellenfelednél, de a szezon első felében ez nem volt így. A játékosoknak ebben több felelősségük van, mint a menedzsernek. Azonban tény, a szezon felénél nem tudsz lecserélni huszonöt focistát. Viszont úgy vélem, ennél a klubnál Abramovics ezt is meg tudta volna csinálni, legszívesebben mindannyiunkat lecserélt volna. Nehéz is lenne azt mondani, hogy a rossz szereplés egy ember felelőssége lett volna.

Olvasói sztorik