Nemzetközi foci

Őt akarja Tévez a Boca Juniors élére

Kapcsolódó cikkek

A Manchester City és a Juventus korábbi támadójának, Carlos Téveznek elég komoly befolyása van a Boca Juniors öltözőjében, ebből a helyzetből kifolyólag az argentin gólvágó meg is nevezte, kit szeretne látni vezetőedzőként a csapatnál.

Mint ismert, a Racing Club ellen elszenvedett 1-0-s vereség után a Boca Juniors vezetősége menesztette Rodolfo Arruabarrena vezetőedzőt.

A címvédő Boca öt fordulóval az argentin bajnokság kezdete után nem mutatott meggyőző teljesítményt, két győzelem mellett egy döntetlen és két vereség a mérleg. Ez a teljesítmény nem volt elfogadható Arruabarrénától, aki mától új csapat után nézhet.

A távozása után egyből szárnyra kaptak a hírek a lehetséges utódról. Tévez pedig meg is nevezte, kivel dolgozna szívesen együtt a későbbiekben… Ő pedig nem más, mint Jorge Sampaoli, a korábbi chilei szövetségi kapitány.

A választás természetesen az elnök Daniel Angelici kezében van, akinél a jelöltek listáján előrébb szerepelnek Guillermo Barros Schelotto és Martin Palermo korábbi klublegendák is.

A döntésnél azonban nem utolsó szempont, hogy a lehetséges vezetőedző jó viszonyt ápoljon a csapat és az öltöző meghatározó figurájával, jelen esetben Tévezzel, így akár Sampaoli a lista élére is ugorhat…

Olvasói sztorik