Nemzetközi foci

Letaszíthatja a trónról a Real Madridot a Barcelona

Alsóházi csapat ellen gyűjtögetheti tovább a pontjait, illetve dönthet hazai rekordot az FC Barcelona a spanyol labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában.

A címvédő, Bajnokok Ligája-győztes katalán csapat vasárnap este hazai pályán 2-1-re nyert a Sevilla ellen, az összes sorozatot figyelembe véve egymást követő 34. tétmérkőzésén maradt veretlen, ezzel beállította a Real Madrid spanyol rekordját. A királyi gárda az 1988/89-es idényben az 1988. október 2. és 1989. április 5. közötti időszakban nem kapott ki 34 összecsapáson.

A barcelonaiak legközelebb csütörtökön, a 27. forduló utolsó mérkőzésén lépnek pályára, és a papírforma szerint nem a bajnoki tabellán 16. helyen álló Rayo Vallecano otthonában szakad majd meg a jó sorozatuk.

A keddi nyitányon az Atlético Madrid játszik a fővárosban a Real Sociedaddal azután, hogy szombaton 1-0-ra legyőzte a Real Madridot, s négy ponttal ellépve közvetlen üldözőjétől megerősítette második helyét. A Real Madridra ezúttal lényegesen könnyebbnek ígérkező feladat vár, mivel az utolsó helyezett Levante vendégeként játszik szerdán este.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik