Nemzetközi foci

Autóbaleset miatt vesztette el csatárát az AC Milan

Akár két hónapig is harcképtelen lehet M'Baye Niang.

Autóbalesetet szenvedett M’Baye Niang, az AC Milan francia csatára. A Gazzetta dello Sport nevű olasz sportnapilap azt írja, Niang szombatról vasárnapra virradóra szenvedett autóbalesetet, amelyben a válla és a bokája is megsérült.

Az első hírek még arról szóltak, hogy két meccset kell kihagynia, de a Sky már azt írja, hogy mivel a bokaszalagja sérült meg, két hónapig is eltarthat a kényszerszünet. Ami biztos: a baleset után elvégzett alkoholteszt negatív volt – írja az origo.hu

Niangnak nem először volt balesete, 2014-ben csúnyán összetörte a Ferrariját, amikor a Montpellier-nél szerepelt kölcsönben. Akkor több autónak is nekikoccant, mielőtt elvesztette az uralmát az autója fölött, és egy fának csapódott. Az eset után mások veszélyeztetése és jogosítvány nélküli vezetés miatt 18 hónap felfüggesztett börtönt kapott.

2012-ben, 17 évesen szintén jogosítvány nélkül vezetett, ráadásul amikor a rendőrök megállították, a csapattársának, Bakaye Traorénak próbálta kiadni magát, bár ezt később tagadta.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik