Nemzetközi foci

Aprópénzért szárnyal a MU tinije

Az angol átlagkeresetnél is kevesebbet kap Marcus Rashford.

Kapcsolódó cikkek

Még mindig nincs egy hete, hogy Marcus Rashford nevét először hallhattuk. A Manchester United 18 éves csatársztárja a Midtjylland ellen tűnt fel a közvélemény számára – a dánokat többek között az ő duplájával ejtette ki az angol csapat.

Vasárnap aztán még többen megismerhették. A 13 sérülttel bajlódó United menedzsere, Luis van Gaal az Arsenal elleni rangadón a kezdőbe jelölte az ifjoncot, aki nem kifejezés, hogy élt a bizalommal: duplázott, majd egy gólpasszt is kiosztott, csapata pedig 3-2-re verte a bajnoki címért is versenyfutásban lévő londoniakat.

A The Sun most kiderítette: Rashford jelenleg még annyit sem keres, mint az angliai átlag (egy közepesen élő angol 26 500-at kap egy évben). Most 500 fontot rakhat zsebre hetente a csillag, vagyis a Unitednek eddig csak 125 fontjába került minden egyes gólja…

Nem tévedés: Rashford – aki George Best óta a legfiatalabb góllövő lett európai kupameccsen a klub színeiben – keresetének 600-szorosát (!) rakhatja zsebre a még hosszú ideig sérült Wayne Rooney.

Olvasói sztorik