Nemzetközi foci

Beckham megvédte Van Gaalt

Az angol ikon szerint újra fel fog virágozni a Manchester United.

Kiállt Luis van Gaal mellett David Beckham. A klublegenda szerint ugyanis időre van szüksége a Manchester United holland menedzserének, ezért Beckham arra kérte a szurkolókat, legyenek türelmesek a holland szakemberrel szemben.

– Tapasztalt edző, akinek nagy hírneve van a sportágban. Vannak időszakok, amikor nem könnyű a Manchester United menedzserének lenni – védte meg Beckham a Talksport Radiónak adott nyilatkozatában Van Gaalt. A 64 esztendős trénert a gyenge eredmények mellett a mutatott játék miatt is sokan bírálják, de mint Beckham hangsúlyozta, a Vörös Ördögök menedzserének mindig sok kritikát kell elviselnie.

Becks nem lepődött meg azon, hogy a csapatot több mint 26 évig irányító Sir Alex Ferguson 2013-as távozását követően hullámvölgybe került a klub.

– A Manchester United szurkolójaként bíztam benne, hogy nem fog válságba kerülni a csapat, de ez elkerülhetetlen volt. Olyan sok sikerünk volt az elmúlt húsz évben, hogy ha egy vagy két szezonon keresztül nem nyerünk semmit, az emberek máris krízisről beszélnek. Idővel ismét fel fog virágozni a csapat – nyilatkozta David Beckham, aki 1995-től 2003-ig volt a klub játékosa, hat bajnoki címet és egy Bajnokok Ligáját nyert a Vörös Ördögökkel.

Olvasói sztorik