Nemzetközi foci

A Barcelona célba vette a Leicester legjobbját

A brit Mirror információi szerint a spanyol Barcelona a nyáron bejelentkezik Rijad Mahrezért, a Leicester City kiváló formában lévő támadójáért.

A 25 éves futballistát jelenleg 20 millió euróra tartja a Transfermarkt.de, de ez természetesen irreális, napjaink futballjában legalább kétszer ennyiért fogják eladni. 2019-ben jár le a szerződése a Leicesterrel, ahol heti 35 ezer fontot keres. Megemelnék, ám ha a Barca vinné, nem habozna, mert ott akar játszani – írja a barcelonai Mundodeportivo.com-ra hivatkozva az index.hu.

Az újság szerint 30-40 milliót fizetne a játékosért a katalán klub. Mahreznek 25 meccsen 14 gólja és 10 gólpassza van a Premier League-ben, a Leicester neki is köszönheti, hogy vezeti a bajnokságot.

A kis angol klub gólkirályával, James Vardyval pár hete hosszabbított, szintén 2019-ig, heti 70 ezres fizetésért, valószínűleg ő lesz az, akit kettejük közül megtart, míg Mahrezt elengedi. Vardy 29 éves, emiatt nem lehet már igazán nagy pénzt kaszálni rajta, az algériain viszont igen, valójában 40 millió eurónál is többet ér, mondjuk fontban ennyit, azaz 50 millió eurót.

Olvasói sztorik