Nemzetközi foci

Törökország: piros lapot kapott a játékvezető

Négy kiállítás történt a Galatasaray-Trabzonspor bajnokin.

Botrányosan fejeződött be a Galatasaray-Trabzonspor török labdarúgó-bajnoki mérkőzés. Négy kiállítás volt a vendégcsapatnál, de egy piros lapot a játékvezető is kapott.

Jól indult a mérkőzés a vendégcsapat számára. Zengin a 25. percben megítélt büntetőjével 1-0-ás előnnyel fordultak a második félidőre. Aztán a tíz perc alatt kapott két sárga lap után kiállították a vendégek középpályását, Hurmacit az 59. percben, majd ugyanez történt a középhátvéd Demirrel a hetvenedikben, akinek szintén sikerült tíz perc alatt két sárgát összeszednie. Közben a Galata a 63. percben a német Lukas Podolski találatával kiegyenlített, de az igazi balhé ezután kezdődött.

Négy perccel a rendes játékidő vége előtt a trabzoniak belga játékosa, Cavanda saját büntetőterületén belül szabálytalankodott, amiért a játékvezető tizenegyest ítélt, valamint kiállította a belgát. Ekkor szakadt el a cérna a csereként beállt Dursunnál, aki előbb megszerezte Deniz Ates Bitnel játékvezetőtől a piros kártyát, aztán nemes egyszerűséggel felmutatta neki. A spori természetesen őt is kiállította, így a vendégek hét játékossal fejezték be a találkozót.

A büntetőt a hazaiak középpályása, Selcuk Inan berúgta, és ezzel a találattal meg is nyerték a mérkőzést – írja a blikk.hu

Olvasói sztorik