Nemzetközi foci

Mario Balotelli is Kínába igazolhat

A Liverpoolhoz biztosan nem tér vissza az olasz játékos.

Kapcsolódó cikkek

A Liverpool olasz csatára, Mario Balotelli jelenleg kölcsönben az AC Milanban futballozik, és a Mirrorcikke szerint nem is tér vissza Angliába, ugyanis onnan, valamint Itáliából sincsenek komoly ajánlatai. Vannak viszont a kínai élvonalból!

Jürgen Klopp menedzser nem is kíséri figyelemmel 15 millió fontos játékosa teljesítményét, mert nem hajlandó befogadni őt a csapatába. Szóval ez a kérdés eldőlt, és vajon Alex Teixeira, Ramires és Ezequiel Lavezzi után miért ne igazolhatna ő is Kínába, ahol észbontó összegekkel, tízmillió fontos éves fizetésekkel csábítják a világsztárokat.

Hiszen a kínai fociforradalom során már Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo és Neymar neve is felvetődött…

A Liverpool számára nagyon jól jönne ha a 18 hónappal ezelőtt 15 millió fontért megvett támadójukat most 25 millió körüli összegért továbbadhatnák. A klub egyik vezetője, Billy Hogan szerint a kínai bajnokságban Balotelli dadogó karrierje is újra sínre kerülhetne.

A kapcsolatok már megvannak, hiszen Hogan három ázsiai céggel is tárgyal a klubhoz kapcsolódó üzleti ügyekben.

A Mirror cikke szerint a Liverpool számára rendkívül fontos, hogy megszabaduljon a játékostól, akinek menedzsere, Mino Raiola állítólag már határozottan megígérte, hogy legkésőbb idén nyárig új klubot talál Balotellinek. És egyre inkább úgy tűnik, hogy Kína a legvalószínűbb célpont.

Olvasói sztorik