Nemzetközi foci

A Liverpool és a Juventus verseng Götzéért

A Calciomercato szerint elhagyhatja a Bayernt a német világbajnok.

Kapcsolódó cikkek

Mario Götzével, a Bayern München német világbajnokával kapcsolatban újabb átigazolási pletykák merültek fel. Az már korábban is tudvalevő volt, hogy a Liverpool Jürgen Klopp kinevezése óta szeretné magához csábítani a sztárt, de most a hírek szerint riválist kaptak: az olasz bajnokságban beragadó, de azóta szárnyaló Juventus is vinné a középpályást.

Götze Jürgen Klopp kezei alatt lett ismeretlen játékosból világsztár a Borussia Dortmund színeiben, de Bayernbe igazolása óta a vártnál jóval többet padozik, amin Kingsley Coman kiváló játéka sem éppen segít.

Mindezek ellenére maga a játékos a téli átigazolási szezon alatt azt nyilatkozta, hogy semmiféle megkeresés nem érkezett még, bár úgy festett, hogy nyitott lenne ezekre.

Götze szerződése egyébként 2017 nyarán jár le a Bayern Münchennel, úgyhogy ha a klub pénzt akar látni belőle, jobb lenne még a nyáron túladnia a világbajnokon.

A Liverpool további erősítési tervei között szerepel még Granit Xhaka is, aki a Mönchengladbachban szerepel jelenleg, de már lenyilatkozta a Sky Germany-nek, hogy nagy álma a Premier League-ben pályára lépni.

Olvasói sztorik