Nemzetközi foci

Egyezséget kötöttek! Guardiola nem igazolhat a Bayernből

Pep Guardiola a nyártól átveszi a Manchester Cityt, és várhatóan óriási költekezésbe kezd, amihez a tulajdonosok gyakorlatilag korlátlan mennyiségű pénzt biztosítanak. Erre készülve Guardiola mostani klubja, a Bayern München igyekszik bebiztosítani magát – írja az index.hu

Angol lapok szerint a müncheni klub vezetésével Guardiola egyezséget kötött, hogy egyetlen Bayern-játékost sem visz magával, legalábbis az első évében. Guardiolával korábban már előfordult, hogy az új klubtól azt kérte, hogy volt csapatától szerződtessenek játékost (a Barcelonától Thiagót, akihez amúgy valószínűleg nem nagyon ragaszkodnának a Bayernnél), de pletykák szerint most amúgy sem Németországból szeretne igazolni.

Eddig arról lehetett hallani, hogy a juventusos Paul Pogbát, az Evertonban futballozó John Stonest és két Barcelona-játékost, Sergio Busquetset és Neymart szeretné megszerezni.

A Bayern-vezetőség egyébként amúgy is eléggé berágott, amiért a katalán edző idő előtt bejelentette a távozását, miközben még bőven van hátra a szezonból, ezért az utóbbi időben megromlott a viszonyuk.

Olvasói sztorik