Nemzetközi foci

Ronaldo két évig még biztosan marad Madridban

Átvehette a spanyol labdarúgó-bajnokság legjobb góllövőjének járó Pichichi-trófeát Cristiano Ronaldo, a Real Madrid világklasszis játékosa. A portugál az előző szezonban 48 találattal lett gólkirály a ligában.

Az elmúlt években többször is szárnyra kaptak olyan találgatások, amelyek szerint a háromszoros aranylabdás távozik Madridból. Szerződése még két évig köti a blancókhoz, ennek ellenére többször is megszellőztette a nemzetközi sajtó, hogy esetleg visszatér korábbi klubjához, az angol Manchester Unitedhez. A díjátadón ezeket a pletykákat cáfolta meg CR7.

– Ki akarom tölteni a szerződésemet Madridban. Ez még két évet jelent, aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő. Most az a dolgom, hogy trófeákat nyerjek, legfőbb vágyam, hogy ismét felemelhessen a Bajnokok Ligája-trófeát. Hét éve vagyok Spanyolországban, számomra a La Liga a legjobb bajnokság. Hat esztendőt töltöttem Angliában, és az ottani bajnokság is csodálatos – remek játékosok játszanak a Premier League-ben – nyilatkozta a Sky Sportsnak Ronaldo, aki 48 gólt lőtt a tavalyi bajnokságban, jelenleg 23 fordulót követően 19 találatnál tart.

forrás: blikk.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik